webdesign, presentation website
Anii de experienţ în web design ne-au arătat că există câteva elemente fără de care un site nu va genera traficul şi notorietatea de care orice companie are nevoie atât în mediul online, cât şi în cel offline. De-a lungul timpului  am ierarhizat şi integrat toate aceste elemente în filosofia noastră de lucru, motiv pentru care, orice site creat de echipa Hotweb se va evidenţia şi îşi va depăşi competitorii.
Acordăm o atenţie deosebită şi urmărim să obţinem: un design atractiv şi intuitiv, structura adaptată conţinutului site-ului, viteză optimă de răspuns, focus pe targetul clientului şi  flexibilitate sporită. Toate acestea permit, pe de o parte o navigare plăcută şi un trafic intens, iar pe de altă parte garantează rentabilitatea investiţiei prin atingerea obiectivelor şi  flexibilitatea platformei. Acest lucru înseamnă că indiferent de natura site-ului, el va putea fi reconstruit pe structura existentă, economisind astfel timp şi bani (resurse).
De asemenea, vom avea grijă ca structura de administrare a site-ului să fie extrem de intuitivă şi uşor de utilizat, astfel încât să aveţi posibilitatea de a updata chiar dumneavoastră conţinutul paginilor sau modifica anumite componente de design cu doar câteva indicaţii din partea noastră.
Site-ul dumneavoastra va avea exact funcţionalitatea  de care aveţi nevoie. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să faceţi nici un compromis, iar vizitatorii dvs vor avea cea mai bună experienţă posibilă.
Pentru orice proiect la care lucrăm, avem grijă să obţinem toate informaţiile necesare de la clienţii noştri. De aceea, lucrăm îndeaproape cu fiecare dintre ei, asigurându-ne că punem în evidenţă exact ceea ce site-ul lor urmăreşte să promoveze. Folosim principii solide şi verificate atunci când proiectăm un site web.  Ne dorim ca toate site-urile care poartă semnatura Hotweb să aibă un impact pozitiv imediat asupra clienţilor existenţi şi asupra celor viitori.
În activitatea noastră, ne bazăm pe:
  •  un design intuitiv
  •  navigare uşoară
  •  construirea unor pagini atrăgătoare, uşor de citit, cu fonduri şi fundaluri curate
Tipuri de Site-uri pe care Hotweb vi le propune:
  1. Site prezentare companie
  2. Site prezentare produse (catalog)/E-commerce
  3. Portal
  4. Blog
  5. Magazin Virtual
  6. Newsletter