Search Engine Optimisation sau simplu spus SEO este o metodă foarte eficientă, folosită de specialiștii web, pentru a crește vizibilitatea site-urilor pentru produsele și serviciile pe care le oferă sau pentru o poziționare mai bună pe motoarele de căutare, cum ar fi Google și Bing. Atunci când caută informații pe Internet, oamenii se îndreaptă direct spre motoarele de căutare pentru a le găsi. Site-ul dvs. va fi în competiție cu milioane de alte site-uri pentru a încerca să îi atragă pe oameni să îl viziteze. Prin urmare, este esențial să vă optimizați site-ul prin intermediul SEO, astfel încât acesta să poată fi găsit mai ușor decât site-urile competitorilor, prin poziționarea pe prima pagină a rezultatelor căutarilor Google. Cu o bogată experiență în marketing și SEO avem abilitățile și capacitatea de a ajuta clieții care apelează la serviciile noastre să ajungă în topul căutărilor Google și să rămână  acolo.

Scopul nostru nu este doar acela de a aduce un flux consistent de vizitatori noi în fiecare lună, dar, de asemenea, acela de a analiza comportamentul vizitatorilor dvs. și de a optimiza navigarea lor astfel încât să genereze vânzări ori cereri de ofertă (sau orice alte obiective aveți).

Noi oferim servicii de SEO bazate pe specificul site-ul dvs. și al industriei în care activați. Unele site-uri necesită mai mult de lucru decât altele, cu scopul de a realiza și susține nivelul necesar de trafic și de a genera un profit substanțial asupra investiției (ROI).

 

Serviciul nostru de SEO include:

 

  • Analiză Concurență & Analiză de piață
  • SEO al site-ului  - Sugestii privind conținutul și structura website-ului
  • Offsite SEO – Comprehensiv de Consolidare Strategia link
  • Optimizarea conversiilor