Începând cu anul 2011, piaţa locală a comerţului electronic este în continuă creştere şi se pare că acest trend va continua şi în următorii ani, devenind o oportunitate pentru multe companii şi chiar industrii, puternic afectate de criză.

E-commerce solutions developed by Hotweb

Mii de companii au început să folosească platforme tip e-commerce pentru a îşi vinde produsele şi pentru a îşi creşte baza de clienţi.

Magazinele online de tip e-commerce implementate de Hotweb au câteva atuuri, care le diferenţiază de competitori, devenind definiţia unei investiţii profitabile. În primul rând, urmărim ca soluţia de e-commerce pe care o propunem să fie cât mai simplă, pentru a oferi clienţilor dvs. o experienţă plăcută şi o motivaţie pentru a reveni cu comenzi. Oamenii preferă site-urile simple, intuitive şi de incredere, mai ales când este vorba de cumpărături online.

În al doilea rând, dorim să aveţi un control cât mai precis asupra site-ului dumneavoastră, motiv pentru care, veţi învăţa în câţiva paşi extrem de simpli, cum să gestionaţi magazinul, cum să adăugaţi sau să modificaţi conţinutul şi produsele, cum să implementanţi promoţiile sau să monitorizaţi campaniile Adwords, în cazul în care optaţi pentru acest tip de promovare.

Nu în ultimul rând, ne mândrim cu faptul că timpul de implementare este unul scurt iar suportul şi sfaturile pe care vi le oferim nu se opresc o data cu livrarea site-ului, ci colaborarea noastră va continua atâta vreme cât expertiza noastră vă este utilă.

Serviciile noastre sunt flexibile în totalitate, pentru a se plia pe cerinţele dvs, dar în acelaşi timp, pentru a vă permite un control total asupra proiectului e-commerce.

Echipa Hotweb stabileşte împreună cu dvs. structura magazinului, creează designul pentru website, îl integrează în site-ul existent, configurează sistemul de plată online şi vă arată cum puteţi gestiona conţinutul zi de zi.